After Work-teater i samarbete med Restaurang MAT

Ta med dina vänner på teater-aw! Fyra kvällar under spelperioden erbjuder Moomsteatern tillsammans med sina grannar Restaurang MAT biljetter där du får både teaterföreställning och en mysig after work med ost och vin.

En timme innan föreställningen börjar serveras restaurangens ostbricka tillsammans med ett glas bubbel (med eller utan alkohol) i vår foajé innan ni sätter er till rätta i teatersalongen. Fredagarna 14e och 28e april är det aw kl. 18 och teater kl. 19. Onsdagarna 3e och 10e maj är det aw kl. 17 och teater kl. 18.

Till dessa föreställningar finns alltså två alternativ till biljetter; ordinarie biljetter som inkluderar endast teaterföreställningen och aw-biljetter som inkluderar både teaterföreställning och restaurangens osttallrik + bubbel. Är du sugen på aw-biljetten måste du dock vara ute i god tid! Fem dagar innan det är dags för aw-föreställning tar vi bort erbjudandet aw-biljetter för att ge restaurangen chans att köpa in rätt antal ostar.

Alla biljetter bokas via kulturcentralen

Utöver vårt erbjudande om aw-biljetter har vi tyvärr ingen möjlighet till servering på Moomsteatern.

Restaurangen håller öppet den 22 april

Ni får inte heller missa att den 22 april har våra grannar Restaurang MAT kvällsöppet från kl.17.00! Då går det att avnjuta en bit mat både innan och efter föreställningen som börjar kl. 18.00. Restaurangen tar inte emot bordsbokningar så det är bara att slinka in… Här kommer prislista:

Flaska vin 450 kr
Glas vin 95 kr
Varmrätt 195 kr
Vegetariskt 155 kr
Snax 55 kr
Lite sött 55 kr