Äntligen skapar vi teater igen

Det kanske är lite tystare än vanligt från Moomsteatern. Men låt er inte luras, här i vårt teaterhus så sjuder det av liv, arbete och kreativitet! Efter en vår av inställda föreställningar, resor, festivaler och arrangemang så är suget efter att få skapa teater igen så stort att vi nästan spricker. För att inte tala om hur mycket vi saknar vår publik!

På vår scen växer det fram en slags mysig koja, och mitt i ett hav av kuddar hittar vi Frida ”Fridis” Schriver som tillsammans med Frida Andersson har börjat repetera ”Det bor en prinsessa på månen, faktiskt!” I oktober blir det premiär och där efter kommer ”Fridorna” att välkomna barn in i sin koja. I höst gör de skolföreställningar där de spelar för en klass i taget, så går du inte i förskola eller förskoleklass får du vackert vänta till nästa år innan du får följa med.

Men vad hittar resten av ensemblen på då? De passar på att lägga denna tid på kompetensutveckling; alltså att lära sig nya saker och bli ännu bättre skådespelare. Håll koll på vår hemsida, facebook och instagram så kommer ni snart att få se ett och annat smakprov på vad de gör!