Brunch och AW-teater

Under spelsäsongen av The Erased på Moomsteatern våren 2022 har vi slagit oss ihop med våra fantastiska grannar på restaurang MAT och skapat två speciella arrangemang som inkluderar både mat och teater: En fredags-AW och en söndags-brunch!

Vid två tillfällen under spelperioden av The Erased samarbetar vi med våra grannar på restaurang MAT och erbjuder en helhetsupplevelse för alla sinnen. Biljetterna vid dessa två tillfällen inkluderar alltså både teater och mat:

AW-teater: Fredagen den 25 mars kan du ta med dig kompisarna på en After Work, där ni först ser The Erased och sedan sätter er tillrätta i restaurangen med en tallrik välkomponerad mat, ett glas dryck, musik och quiz med fenomenala quizmaster Lisa Dahlin (känd från bland annat arquizt och humorbaren). Du kan välja mellan veg, fisk eller kyckling. Anmäl dina mat- och dryckpreferenser via det här formuläret när du bokat dina biljetter.

Brunchteater: Söndagen den 3 april droppar ni in på restaurang MAT någon gång mellan kl 11.00 och 14.00 och njuter av en härlig brunchtallrik innan ni ser The Erased på Moomsteatern. Brunchtallriken består av: ägg benedicte, hollandaise med lax & dill eller avokado. Till detta finns en buffé bestående av surdegsbröd med pålägg, american pancakes med rårörda bär, yoghurt med granola samt kaffe, the och juice. Anmäl dina mat- och dryckpreferenser via det här formuläret när du bokat dina biljetter.

Allt som serveras på restaurang MAT är noga genomtänkt, både för att smaka så gott men också för att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. De serverar lokala och regionala råvaror som följer säsongens skiftningar.