En vilsen hund, en sur katt, en hungrig gris och en stressad gås söker PROVPUBLIK!

Den 17 mars 2018 är det dags för premiären av Kasjtanka – En Cirkusdröm. Nu söker vi på Moomsteatern provpublik till vår Cirkusdröm! (Eller var det en Cirkusmardröm kanske?) Föreställningen kommer att vara lämplig från 9 år, men även vuxna drömmare kommer att få en teaterupplevelse de sent ska glömma.

En förskräcklig familjeföreställning om en riktigt rälig cirkus! Där Moomsteaterns unika skådespelare ger liv åt ett humoristiskt persongalleri av cirkusdjur i en teatervärld som är hjärtskärande förfärlig och solkigt vacker.

På Moomsteatern är det alltid gratis att vara provpublik och vi tar hjärtans gärna emot era tankar, frågor och åsikter om föreställningen efter att ni har sett den.

Provpublik sökes till följande datum och tider:

Onsdag 14 mars kl 14.00
Denna provföreställning riktar sig främst till skolor och vi välkomnar dig som är mellanstadielärare att höra av dig och boka in din klass som provpublik! Men även om du inte går på mellanstadiet är du välkommen att boka.

Fredag 16 mars kl 18.00
Varmt välkomna att boka platser till genrepet av En Cirkusdröm! Provföreställningarna blir cirka en timme långa.

Boka platser via email ticket@moomsteatern.com – då vill vi veta ditt namn och telefonnummer, hur många platser du vill boka, och glöm inte att berätta om det är onsdagen eller fredagen du vill gå. När vi bokat dina platser kommer du att få en bekräftelse via mail. Ibland tar platserna slut snabbt, så du behöver ha fått din bekräftelse för att vara säker på att du har fått plats.

Varmt välkomna!