”Jag tror f*n inte på spöken” – Frida

Frida Andersson spelar Klaras tvilling, Sara. Så då blir en ju nyfiken på hur lika de är i verkligheten…!

 

– Tror du på spöken?

”Nej det gör jag f*n inte och det finns inte det är bara påhitt!”

 

– Du spelar Sara, en av tvillingarna. Vad tror du hon är rädd för?

”Spöket! Eftersom jag ju slår spöket. Och då måste det vara någonting som gör att jag… alltså vi tvillingar vi vill inte ha… vi blir ju inte kompis med spöket. För Umney blir väl kompis med spöket, fattar jag det som? Det är det enda jag kommer på!”

 

– Vilken karaktär, förutom Sara, hade du velat spela i föreställningen?

”Å herre jesus! Någon med mer text… gud det har jag inte ens tänkt på! Jag kan ju ta den tredje systern, för då blir jag ju inte tvilling, för hon är ju inte tvilling, den äldsta! Henne hade jag nog kanske velat spela då: Beata.”