Kasjtanka drömmer om ett liv på cirkusen. Men vad drömmer vår publik om?

”Drömmar, drömmar drömmar. Alla drömmer! Du drömmer, hon drömmer, han drömmer …” 

Så börjar den fantastiskt förskräckliga föreställningen om en riktigt anskrämlig cirkus: Kasjtanka — En Cirkusdröm. Föreställningen är nu tillbaka på Moomsteaterns scen efter ett kort uppehåll. Under spelperioden har publiken haft möjlighet att skriva ned sina drömmar på lappar och sedan sätta upp dem på vårt drömträd. Stora drömmar, små drömmar — alla drömmar! Trädet (eller ja, det är faktiskt en pelare med tyg och vimplar) blir bara större och större och det är så fint att se så många drömmar samlade på en plats.

Så, vad drömmer vår publik om? Här får ni svaret!

En drömmer om att bli fotbollsproffs, en annan om att bli bäst på matte och programmering. En har en önskan om att alla ska få vara så nöjda och glada med sig själva som de någonsin kan vara, en annan skriver: Jag vill vara som min lillebror.

Någon önskar kärlek åt alla, någon annan om att om att leva tryggt. På en lapp står: Att alla bara ska säga snälla saker till varandra och på en annan står det: Jag drömmer om allas lika värde. En önskar att att få en lägenhet i Helsingborg, en annan om att öppna sin egna keramikverkstad.

Någon vill att Therese ska bli känd (kan det syfta på Therese som spelar självaste Kasjtanka? Vi tror det!) På en av lapparna står: Jag drömmer om att bli en populär sångartist och helst vara med i någon sångtävling, en annan önskar att få en snygg kille. En person berättar om en dröm om natten där hen är ett flygplan som kan landa mitt i en stad och en annan person önskar att alla barn ska leva tryggt. 

Vilka fina drömmar, va? Varför inte komma och se Kasjtanka — En Cirkusdröm och sätta upp dina egna drömmar på vårt träd? Det är vårt tips inför helgen!

Klicka här för att se våra speldatum och boka biljetter!