Lördag 10 mars är det dags för TEATERNS DAG 2018!

Lördag 10 mars 2018 är det dags för årets upplaga av TEATERNS DAG! Detta är en endags scenkonstfestival där du kan upptäcka en myriad av olika upplevelser på scener, foajéer och repetitionslokaler runt om i Malmö. För att få tillgång till hela programmet köper du en entréknapp för 60 kronor och sen är det fritt fram: dels att hitta de programpunkter som på förhand intresserar just dig, men förhoppningsvis också våga söka upp de programpunkter som kommer att överraska dig. I år bjuds det på föreställningar, uppvisningar, öppna repetitioner, konserter, workshops och mycket mer på de 21 spelplatser som deltar.

Detta händer på Moomsteatern under Teaterns Dag 2018:

Under årets Teaterns Dag öppnar Moomsteatern upp dörrarna för en öppen repetition av Kasjtanka – En Cirkusdröm. Hälsa på under repetitionerna av en föreställning där Moomsteaterns unika skådespelare ger liv åt ett humoristiskt persongalleri av cirkusdjur i en teatervärld som är hjärtskärande förfärlig och solkigt vacker.

09.30: Öppnar vi dörrarna till Folkets Hus. Foajén i Folkets Hus är under ombyggnad vilket begränsar vår vanliga caféförsäljning, men en kopp kaffe finns att få tag på i vår kassa! Det går också bra att under denna tid köpa Teaterns Dag-knappen i kassan på Moomsteatern.

10.15: Öppnar vi även salongsdörrarna och välkomnar er till en öppen repetition där ni möter skådespelare, regissör och producent.

11.00: Tar vi en liten paus i repetitionerna. Då finns det chans för dig att smita vidare till ett annat arrangemang, eller dyka upp på Moomsteatern och ansluta till andra delen av den öppna repetitionen.

11.45: Stänger vi repetitionerna och hoppas att ni beger er vidare till fler spännande arrangemang under Teaterns Dag.

Du hittar hela programmet på Teaterns Dags hemsida. Här hittar du även information om vilka som medverkar och var du kan förköpa Teaterns Dag-knappen.