Påhälsning i syateljén

Idag är det alla hjärtans dag! Det betyder att vi skänker en extra tanke av tacksamhet för alla hjärtan i våra liv, kanske en blomsterkvast, kanske en liten pralin, kanske en och annan middag med tända ljus etc etc, men framförallt är det exakt en månad kvar till premiären för The Erased! Så passa på att värma upp hjärtat ordentligt idag för den 14 mars kommer vi att spela på hela känsloregistret. Som vanligt alltså när vi jobbar tillsammans med Pelle Öhlund och Nina Jemth. Vi är mitt uppe i alla förberedelser. Idag hälsar vi på i syateljén.

En hand håller upp en gul lök Ulrika och Dennis konverserar glatt i salongen Kostymer hänger på rad

Här jobbar kostymör Ulrika Arvidsson och skräddare Carina Andersson febrilt med kostymerna till The Erased. På det första mötet med Moomsteatern hade Pelle med sig en bild på två lökar för att visa färgskalan han och Nina ville jobba med. Det blir alltså många jordiga färger i den gulorangebruna skalan. Så ni vet hur ni ska klä er om ni vill matcha både skådespelarna, och vår salong!

 

Några element sticker dock ut. T.ex. Niclas jacka som ”Nummerpojken” är beställd från Kina, och den jobbar Carina på att förstärka och förbättra. Johanna spelar ”Flickan” och hennes vackert gula klänning ska även den poppa ut ur den jordiga färgskalan. Coolaste kostymen är nog ändå de som vi kallar för ”Klockklänningarna” som Ulrika syr på; vänta bara tills ni får se dem in action!

 

Om exakt en månad får ni alltså se skapelsen i sin helhet. Kram och puss tills dess!