Prova På-workshop hos Moomsteatern 1 september 2022

Vill du prova på hur det är att jobba med teater? Nu har du en ny chans att vara med på en Prova På-workshop på Moomsteatern! Tillsammans med medarbetare på Moomsteatern får du stå på Moomsteaterns scengolv och prova att göra teaterövningar. Vi behöver veta hur många som kommer, så du måste anmäla dig och få svar från Moomsteatern för att vara med.

Datum och tid: Torsdag 1 september 2022, klockan 09.30 – 12.00.

Plats: Moomsteatern, Folkets Hus vid Nobeltorget i Malmö

Vem kan anmäla sig?
Vi söker dig som är vuxen och som har en intellektuell funktionsvariation. Du får gärna vara bosatt i Malmö.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att spela teater. Men du är så klart välkommen även om du har en massa erfarenhet! Det viktigaste är att du är nyfiken på teater och redo för att prova sånt som du inte har provat innan.

Klicka på den här länken för att anmäla dig till Prova På.

Länken här ovanför tar dig till ett formulär som du ska fylla i. Om du tycker formuläret är svårt kan du istället skicka ett email till provateater@moomsteatern.com och säga att du vill vara med. Då måste du skriva i mailet vad du heter, hur gammal du är, var du bor och om du har spelat teater innan.

 


Vad ska jag tänka på inför den här dagen?

  • Tänk på att ha på dig kläder som du känner dig bekväm och rörlig i. Vi kommer att göra övningar där ni ska röra på kroppen.
  • Du får gärna ha med dig en person som följer dig till teatern och möter dig efteråt, men den får inte följa med in i lokalen där vi har själva workshopen.

Hur ser dagen ut?

09.30: Vi samlas i foajén på Moomsteatern. Någon från teatern kommer att möta er där och följer er in till Moomsteaterns scen, där vi kommer att ha workshopen.

09.45: Sätter vi igång! Du kommer att få testa på den sortens övningar som skådespelarna på Moomsteatern brukar jobba med. Du kommer att få använda din fantasi och testa nya saker. Du kommer att få använda din kropp och din röst.

10.45: Efter en timme tar vi en paus. Vi bjuder på frukt och kaffe.

11.00: Fortsätter vi workshopen.

11.45: Är vi färdiga med våra workshop-övningar och det finns en stund till att ställa frågor och säga hej då till varandra.

12.00: Är det slut, teatern stänger och vi hoppas du har haft en rolig och givande förmiddag!