Prova På-workshop hos Moomsteatern 25 augusti 2021

Vill du prova på hur det är att jobba med teater? Nu kan du anmäla dig till en Prova På-workshop på Moomsteatern!
Vi kommer att ta emot åtta personer och vi kommer att göra övningar där vi kan hålla avstånd.

Datum och tid: Onsdag 25 augusti, klockan 09.30 – 12.00.

Plats: Moomsteatern, Folkets Hus vid Nobeltorget i Malmö

Vem kan anmäla sig?
Vi söker dig som är vuxen och som har en intellektuell funktionsvariation. Du får gärna vara bosatt i Malmö.
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att spela teater. Men du är så klart välkommen även om du har en massa erfarenhet! Det viktigaste är att du är nyfiken på teater och redo för att prova sånt som du inte har provat innan.

Hur anmäler man sig?
Klicka på den här länken för att anmäla dig till Prova På.

Länken här ovanför tar dig till ett formulär som du ska fylla i. Om du tycker formuläret är svårt kan du också skicka ett mail till provateater@moomsteatern.com och säga att du vill vara med. Då behöver du skriva i mailet vad du heter, hur gammal du är, var du bor och om du har spelat teater innan.

Om du inte kan komma den 25 augusti men vill vara med en annan gång får du gärna skicka ett mail. Då kommer du att få information via mail nästa gång vi gör en Prova På.

Vad ska jag tänka på inför den här dagen?

  • Tänk på att ha på dig kläder som du känner dig bekväm och rörlig i. Vi kommer att göra övningar där ni ska röra på kroppen.
  • Vi kommer att se till att det finns frukt, kaffe och vatten. Du kommer inte att kunna äta lunch på teatern eftersom vi inte har utrymme för att kunna hålla avstånd i våra fikarum.
  • Du får gärna ha med dig en person som följer dig till teatern och möter dig efteråt, men den får inte följa med in i lokalen där vi har själva workshopen.
  • Vi kommer att filma workshopen. Men vi kommer inte att lägga upp det filmade materialet någonstans där någon annan än vi på Moomsteatern kan se det. Vi filmar för att vi själva ska lära oss mer om det arbete vi gör.

Hur ser dagen ut?

09.30: Vi samlas i foajén på Moomsteatern. Någon från teatern kommer att möta er där och följer er in till Moomsteaterns scen, där vi kommer att ha workshopen.

09.45: Sätter vi igång! Du kommer att få testa på den sortens övningar som skådespelarna på Moomsteatern brukar jobba med. Du kommer att få använda din fantasi och testa nya saker. Du kommer att få använda din kropp och din röst.

10.45: Efter en timme tar vi en paus. Vi bjuder på frukt och kaffe.

11.00: Fortsätter vi workshopen.

11.45: Är vi färdiga med våra workshop-övningar och det finns en stund till att ställa frågor och säga hej då till varandra.

12.00: Är det slut, teatern stänger och vi hoppas du har haft en rolig och givande förmiddag!