Prova På-workshop på Skånes Dansteater 2 mars

Moomsteatern har tillsammans med Skånes Dansteater och ShareMusic & Performing Arts startat projektet Viaductus. Du kan läsa mer om det på viaductus.com.

Under projektets tre år kommer vi att jobba med en grupp som vill ha scenkonst som sin karriär. Gruppen ska bestå av det vi kallar scenkonstnärer – med det menar vi personer som utövar teater, dans eller musik – som har olika sorts funktionsnedsättningar. Vi vet att funktionsnedsättning kan vara en styrka i skapandet. Att det som bryter mot normen bidrar till nya unika uttryck på scenen.

Just nu söker vi deltagare till den här gruppen med scenkonstnärer. Gruppen kommer att delta på aktiviteter som kan hjälpa till att ta nästa steg mot en karriär på scenen. Vill du utvecklas konstnärligt, knyta nya kontakter och lära dig mer om branschen? Då ska du komma på en prova på-workshop! 

Den första workshopen blev en dag som sprudlade av glädje och kreativitet och nu är det dags att anmäla sig till projektets andra workshop:
Den 2 mars på Skånes Dansteater.

Under workshopen får du som är intresserad av dans, teater eller musik som karriär lära dig mer om hur arbetet går till.
Det är också ett sätt för dig att komma i kontakt med oss, om du är intresserad av att vara med i hela projektet.
Du som deltar i Prova På-workshopen kan ha massor av erfarenhet av att jobba med scenkonst, eller ingen alls.
Workshopen startar klockan 10.00 och avslutas klockan 15.00. Vi bjuder på lunch!

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som du hittar på den här länken.

Denna workshop teckenspråkstolkas vid behov. Fyll i att du vill ha en tolk när du anmäler dig i formuläret.