Studiebesök på Moomsteatern på fredagar i februari

Moomsteatern får ofta förfrågningar om vi kan ta emot studiebesök. Det tycker vi är roligt! För att göra vår planering lite enklare har vi satt några fasta datum då vi tar emot studiebesök under vårens produktion av Alla heter Knut. Tre stycken fredagar finns det chans att boka in dig och din grupp att besöka Moomsteatern.

Så här kommer ett besök att gå till:

09.00: Tar vi emot er i foajén på Moomsteatern. Adressen är Olof Palmes plats 1, vid Nobeltorget i Malmö.
Ni får genast stiga in i vår salong där vi hälsar er välkomna. Och ber er på förhand hälsa alla i er grupp att det är viktigt att vara i tid. Vi kommer inte att kunna släppa in någon efter att vi har startat.

09.15: Drar repetitionerna av Alla heter Knut igång, och ni stannar i ungefär en timme för att titta på dessa.
Ni kommer alltså att få se arbetet som pågår, inte en hel föreställning. Ni dyker in i arbetet där det befinner sig så att säga, och skådespelarna har kommit olika långt med föreställningen beroende på vilken fredag ni besöker oss.

10.00: Tar skådespelarna paus och då får ni träffa Moomsteaterns verksamhetsledare Sandra Johansson, som berättar om Moomsteatern.
Sandra kommer att berätta om hur Moomsteatern blev till, om hur vi arbetar och varför vi tycker att det vi gör är så viktigt. Ni får också chansen att ställa frågor! Ifall någon av skådespelarna har möjlighet att vara med en stund kan ni ställa frågor till dom också.

10.45: Är vi färdiga, säger hej då och tackar er för att ni kom.

Datum: Fredagarna 2, 9 och 16 februari är ni välkomna att boka plats till våra studiebesök. Alla tre fredagar är det kl 09.00 – 10.45 som gäller.

Boka platser: Genom att skicka ett email till vår producent ellen@moomsteatern.com

Antalet platser är begränsat, så Ellen kommer att svara på om det finns platser kvar till er. Om ni har några frågor kan ni så klart passa på att skriva dom i mailet. Och om några i er grupp använder rullstol är det toppen om ni berättar det för Ellen.