Teaterns Dag

Lördagen 16 mars är det dags för Teaterns Dag i Malmö och självklart är Moomsteatern med även i årets program! Teaterns Dag är ett unikt samarbete mellan stadens scenkonstinstitutioner och fria grupper som går samman och erbjuder en endags scenkonstfestival med upplevelser från morgon till natt.

Köp en Teaterns Dag-knapp och navigera dig runt bland Malmö scener för att beskåda föreställningar, vara med under öppna repetitioner, workshops och mycket mer. Programmet är fullt av upplevelser för såväl barn som unga och vuxna.

Vi på Moomsteatern sätter upp Den Enfaldige Mördaren, skriven av Hans Alfredson och i regi av Helena Röhr. Rekommenderad från 15 år.

Teatern Dag-knapp krävs för att se föreställningen och den går att köpa i vår biljettkassa såväl som på alla scener och teatrar som presenterar en programpunkt under festivalen. Biljetter till Den Enfaldige Mördaren hämtas ut på plats i vår biljettkassa. Vi har 140 platser i vår salong och vi delar ut biljetter enligt principen först till kvarn. Biljettkassan öppnar kl 15.00.

Föreställning: Den Enfaldige Mördaren
Tid:
 16.00
Plats: Moomsteatern, Olof Palmes Plats 1

 

För mer information kring Teaterns Dag och festivalprogrammet, besök: http://teaternsdag.se/