Tror Jens Olsson på spöken?

Den här gången får ni lära känna Jens Olsson som spelar Otis, pappan i familjen som flyttar till Cantershus.

– Tror du på spöken?

”Neej, det kan jag inte säga att jag gör. Men jag är samtidigt lite rädd för dem. Jag ser ju inte skräckfilm till exempel för jag blir så fruktansvärt rädd”

– Är det värst när det är paranormala skräckfilmer?

”Ja, det är det värsta, faktiskt. Trots att jag då inte tror på spöken! MEN jag tänker också såhär som jag hörde en klok människor säga: Allting som är övernaturligt är bara vetenskap som vi inte förstår än”.

 

– Vad tror du din karaktär, Otis, är rädd för?

”Otis är ju rädd för att förlora Beata. Vi har flyttat till Skåne för att hon håller på att glida iväg, har jag skapat i mitt huvud i alla fall. Efter mammans död har vi slutat kommunicera. Hon glider iväg, börjar träffa fel folk och sådär. Jag är livrädd att förlora henne, som ju leder till hela skåneflytten och slottet och allting”.

 

– Vilken karaktär, förutom Otis, hade du velat spela i föreställningen?

”Nu ska vi se här, nu måste jag tänka lite… Umney är en rolig karaktär tycker jag! Ah, det tror jag”

– Therese sa din!

”Ja men då kan vi byta!”