Vårens evenemang hos Moomsteatern & MAT

De av er som följer oss på Facebook kanske har sett att vi inte bara bjuder in till ett, inte heller till två, utan till hela TRE olika evenemang under våren. Förvirrande? Vi reder ut vad som är vad.

Evenemang nummer 1: The Erased – teaterföreställning

Johanna och Nina i The Erased.

Fotograf: Lars Dareberg

Vi spelar en makalöst bra teaterföreställning rakt upp och ned. I regi och manus av Pelle Öhlund och Nina Jemth som bl.a. ligger bakom Compagnie of Strangers för er som minns, ja just den som klassades som ett mästerverk av både kritiker och publik. Nu är det 10-årsjubileum för Compagnie of Strangers och det firar vi med ett nytt visuellt verk av duon. Med musiken som guide följer vi en flickas modiga resa genom en förödande uppväxt, till kärleken, tilliten och en plats i världen som är hennes egen. Förtrollande, berörande och roligt, som vanligt när Pelle och Nina är i farten!

Datum: 14 mars – 15 april
Länk till Facebook-evenemanget The Erased

 

Evenemang nummer 2: Brunchteater

Vi följer upp fjolårets succékoncept och arrangerar brunch och teater ihop med våra grannar restaurang MAT. Kockarna Titti Qvarnström och Johan Granström dukar upp en dignande brunchbuffé som får det att vattnas i munnen av bara minnet från förra gången! Ni njuter godan ro för att så småningom sjunka ned i vår salong framför The Erased.

Datum: söndag 29 mars
Länk till Facebook-evenemanget Brunchteater
Johan dukar upp mat på ett långbord

Fotograf Emma Shevtzoff

 

Evenemang nummer 3: AW-teater

Avrunda arbetsdagen med en lyxig after work hos oss och restaurang MAT. Ta ett glas i baren, njut av restaurangens plockmatstallrik och lös vårt luriga quiz ihop med kollegorna, vännerna, mamma, eller dejten (?!) Slå er ned i vår salong och låt er svepas med av The Erased.

Datum: fredag 3 april & onsdag 15 april
Länk till Facebook-evenemanget AW-teater

Anna och Erika står framför en världskarta. Anna har en animerad glödlampa ovanför huvudet och Erika en animerad liten fågel på sin hårknut.
Quizmästare dessa kvällar är inga mindre än teaterns administrativa chef Anna Gustafsson & producent Erika Ehrnström

 

Nu hoppas vi att allt är glasklart. Om inte så gå in på respektive Facebookevenemang för att läsa mer.
Fram med kalendern så ses vi i vår!

 

Foto bannerkollage: Porträtt Titti Qvarnström: Fotograf Johan Persson. Matbild: Fotograf Emma Shevtzoff