Nu har vi släppt biljetterna till The Erased!

Året lider mot sitt slut och vilket år sedan! Vi har knappt hunnit packa ihop höstens föreställningar Wonderland och Tårtan innan vi nu blickar framåt mot det nya året och föreställningen The Erased som har premiär den 14 mars här på Moomsteatern. The Erased är en nyskriven föreställning av och med Moomsteaterveteranerna Nina Jemth och Pelle Öhlund tillsammans med Moomsteaterns ensemble. Nina och Pelle har tidigare bland annat regisserat de hyllade föreställningarna Mannen utan riktning och Compagnie of Strangers här på Moomsteatern och deras arbete rör sig i skärningspunkten mellan cirkus, varieté, teater och scenisk bildmagi.
The Erased kommer att spela under mars och april på Moomsteaterns scen i Malmö för att sedan bege sig ut på en liten turné till Irland och kulturhuvudstaden Galway i maj.

Mer information kring föreställningen hittar du HÄR. Biljetterna säljs via Kulturcentralen.

 

BRUNCHTEATER och AW-TEATER

Under vårens föreställning The Erased kommer vi återigen att köra det lyckade konceptet Brunchteater tillsammans med restaurang MAT, men nytt för i år är att vi även kommer erbjuda två tillfällen då du kan komma på en avslappnad After Work i kombination med en teaterupplevelse. Den bästa av två världar!

Datum:
Brunchteater: söndagen den 29 mars
Aw-teater: fredagen den 3 april samt onsdagen den 15 april


Restaurang MAT
är en del av Folk Mat & Möten, som finns i samma hus som Moomsteatern. MAT drivs av  Titti Qvarnström och Johan Granström. Här serveras närodlad och säsongsanpassad mat, med en vurm för det ovanliga.
Bilder från restaurang MAT, Johan står inne i restaurangen och lägger upp mat, en porträttbild av Titti, de vackra lamporna i foajén och stilfullt upplagd mat.