Vi ses på Malmöfestivalen!

Sommarfesten är färdigfestad, teatern är storstädad och ensemblen har redan gått på semester. Dagarna innan midsommar packar vi ihop teatern och stänger inför sommaren. Vi kommer tillbaka igen i augusti och då drar vi genast igång med förberedelser för Malmöfestivalen! Årets Malmöfestival går av stapeln 11-18 augusti och som vanligt är alla programpunkter gratis.

I väntan på bussen kommer att göra två föreställningar i Kulturmanegen på Malmöfestivalen. Så håll koll på Malmöfestivalens program och missa inte tillfället att se vår underfundigt roliga föreställning om Didi och Gogo och deras eviga väntan på bussen. För barn från 6 år och uppåt och alla deras otåliga vuxna.

Missa inte heller att möta oss i Barnlandet på Malmöfestivalen, där ni hittar oss i Det Stora Blå, tillsammans med våra kompisar på dagliga verksamheterna TeaterAkademin och Röda Tråden. De har med textil och ljud skapat ett konstverk som inspirerats av hav och känslor. Verket går att uppleva både från insidan och utsidan – precis som havet! Under Malmöfestivalen placerar vi Det Stora Blå i barnlandet och bjuder in alla barn att vara med och skapa och bygga vidare på verket.

Läs om årets höjdpunkter i Barnlandet på Malmöfestivalen.

Vi önskar er alla en fantastisk sommar och hoppas vi ses på festivalen!